top of page

Wij, D&R-service willen zowel jongeren als ouderen helpen leren om te gaan met de nieuwe technologieën en apparatuur. Op deze manier hopen wij dat u er veel meer profijt van heeft.

Ons aanbod bevat een divers aantal opties. Het biedt probleemoplossing met computers, printers, telefoons en internet. Verder geven wij lessen over vaardigheden en techniek met computers en telefoons. Dit is voor mensen die moeite ervaren bij het omgaan met een computer of telefoon/tablet. Verder zijn er ook enkele programmeer lesjes tot uw beschikking. Hierin leren we jongeren van 12 jaar en ouder een website bouwen.

Klantvriendelijk

De tevredenheid van de klant is voor ons het belangrijkst. Het is ons doel om duidelijkheid bij de klant te bereiken en hen tevreden te houden.

Effectief

Wij zijn ons bewust dat tijd kostbaar is en daarom werken wij uiterst effectief. Wij zijn probleemoplossend gericht. Dit neemt een gezellig praatje natuurlijk niet weg.

Kwaliteit

De kwaliteit van ons aanbod is groot. Wij zijn ervaren met computerproblemen, het installeren van apparatuur en programmeren.

01.  Computerproblemen & installatie

U kunt bij ons aankloppen voor hulp wat betreft computers en installatie van apparatuur. Denk bij installatie voornamelijk aan internetaansluiting of printerinstallatie. Wees vooral niet te bescheiden om met kleine problemen te komen. Wij gebruiken een uur tarief, om de kosten zo laag mogelijk te houden voor u. Ons tarief is €20 per uur. 

02. Computerlessen

Wij bieden computerlessen aan voor elke leeftijd. Heeft u geen ervaring met een computer of wilt u meer op uw computer kunnen? Het is mogelijk om algemene lessen te volgen of u te verdiepen. Hierbij zijn er verschillende opties voor de verdieping. Wilt u zich verdiepen in Word of Excel; of in photoshop? Vraag het bij ons! Wij bieden verschillende pakketen en proeflessen.

03. Programmeerlessen

Wij bieden verschillende programmeerlessen voor jong en oud. De lessen zijn voor de leeftijd 12 jaar en ouder. De keuze van de lessen zijn HTML, CSS en JavaScript voor websites;  JAVA voor programma’s en Scratch voor beginnende kinderen en jongeren. Dit is zowel voor beginnend als gevorderd niveau. Verder als u zelf al kan programmeren en hulp nodig hebben, kunnen wij u uiteraard ook helpen.

Computer problemen
1 uur
€20
Computerles (beginner)
1 uur
€20
Programmeer-taal beheersen
1 uur
€25
bottom of page